Close

5 abril, 2021

Conferència programada pel dia 10 d’abril

Parlem de nosaltres.

 El proper cap de setmana començarem el tercer trimestre del curs 2020-2021 i ho farem parlant de nosaltres. Sí, ja sabem que no està massa bé fer-ho, però en complir-se els 30 anys d’activitat de l’Aula bé ens ho podem permetre.

El proper dissabte dia 10 d’abril a les 16 hores i el diumenge 11 a les 10 del matí la xerrada  porta per  títol  “ 30 anys de l’Aula, 1991-2021”, es tracta de fer un repàs de l’activitat que s’ha fet al llarg d’aquets anys i també conèixer l’opinió d’un seguit de sòcies del primers moments. Així comptarem amb la presència de l’Esperança Garcia i de la Dolors Juan, que amb la seva memòria i records evocaran la feina que s’ha anat fent al llarg dels anys.

Queda lluny el 1991, han passat els anys ens hem fet grans i per tant encara amb més raó volem celebrar els aniversaris. I la commemoració d’aniversaris significats, i fer trenta anys d’activitat  ho és , tenen  moltes mirades diverses, moltes percepcions, i una munió de records i de vivències i experiències acumulades, les relacions viscudes, l’aprenentatge que va deixant pòsit…

Però  n’hi ha dues que sobresurten:

Una primera, mirar enrere amb el punt just de nostàlgia  i veure la feina que s’ha  fet , recordar i retre homenatge sincer  a les persones que amb el seu esforç ho han fet possible. Recorda emocionat i més ara en que ens ha tocat viure una situació excepcional  És una mirada potser com diem  , i no passa res,  amb el punt just de nostàlgia però també de satisfacció de veure que s’ha recorregut un bon trajecte i creiem  que amb molta i bona feina feta.

I una segona ,en els aniversaris cal també i es fonamental  pensar en el futur, un futur que volem que sigui millor que l’actual present, que ens puguem retrobar ben aviat i tronar a presenciar directament les conferències  i aplegar-nos a les sortides culturals.

I en aquest futur  l’Aula volen refermar els compromisos que fa trenta   anys van servir entre molts altres objectius donar vida a l’Aula. Compromís amb nosaltres, amb la voluntat de seguir treballant per confeccionat programes amb interès i que ens ajudi aprendre una mica més . Compromís amb al ciutat volent formar part activa del  seu teixit associatiu i cultural i compromís amb l’UPC , volem ser el braç cultural de l’Escola

L’Aula es va fixar uns objectius que els va complint i revisant però amb fidelitat a aquells principis que van portar a fundar l’entitat: aprendre, difondre la cultura, intercanviar les nostres opinions. Fer una programació que sigui  plaent per  la immensa majoria i que mantingui el repte de continuar formant, aprenent i compartint les experiències que es tinguin , que en són moltes .

L’aula és avui  una entitat  dinàmica i que vol ,des de l’aportació a la difusió cultural, des de la modesta presència en el món associatiu,treballar per la cohesió social de la nostra ciutat , que és fonamental en moments d’una certa dificultat econòmica i de convulsió política. La difusió de la cultura i la formació permanent són instruments cabdals pet mantenir una societat cohesionada i en disposició d’avançar en les valors comunitaris i del civisme.

A través de la feina, modesta i segur, que com moltes altres entitats de la ciutat,  volen oferir un ventall de possibilitat de  compartir i de descobrir noves realitats a través del programa d’activitats que porta a terme

Quan vam fer 25 anys en la portada del llibre dèiem  “25 anys de presència, coneixement i amistat”, ara que en fem trenta ens reafirmant amb aquets postulats.

Per molts anys i que junts i juntes els puguem complir.

Recordeu doncs

El proper dissabte dia 10 d’abril a les 16 hores i el diumenge 11 a les 10 del matí la xerrada  porta per  títol  “ 30 anys de l’Aula, 1991-2021”,

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies