Close

12 novembre, 2017

PROPERA CONFERÈNCIA DIA 17 DE NOVEMBRE 2017


S’aixeca el teló

Divendres a l’hora habitual , 7 de la tarda i a sala d’actes de la UPC , aixecarem el teló de forma simbòlica amb la presència d’un dels directors i també actor més important del moment al nostre país i amb projecció internacional.
La xerrada sota el títol de : El teatre de l’Oriol Broggi,  farem un recorregut per l’extensa producció teatral que ha realitzat .
Oriol Broggi i Rull és un actor i director teatral català. Entre 2003 i 2007 va dirigir el Centre Dramàtic del Vallès. Es llicencià en dramatúrgia i direcció escènica a l’Institut del Teatre de Barcelona el 1997 .
És també el director artístic del projecte La Perla 29 un projecte engrescador del panorama cultural del país.

Sobre la Perla 29:

La Perla 29 és un dels centres d’arts escèniques de Barcelona. Nascuda l’any 2002 com una plataforma de creació, treball i gestió d’espectacles, actualment és un dels espais de referència del panorama català i de la ciutat. Durant els primers anys de vida, gràcies a l’esforç i la continuïtat, ha anat construint un equip sòlid lligat a la Biblioteca de Catalunya, un espai de teatre singular. Espai que ha sabut generar un nou punt de trobada dins del sistema teatral.
Apostant per un teatre de repertori que beu dels grans clàssics, però que es vol acostar als nous llenguatges escènics i a les noves veus de la dramatúrgia, La Perla ha treballat per un teatre proper i artesà, on la paraula i la tradició dialoguen amb el present: un teatre d’actor, un teatre d’idees i de carn. Un teatre que transcendeixi, interpel·lant directament a l’espectador amb intel·ligència, sense simplificar la realitat, compartint amb ell dificultats comunes. I que ens porti una mica més enllà, per un camí no sempre fàcil.
L’impuls de buscar una nova manera de fer teatre, on el creador i la gestió van agafats de la mà, perquè sigui artísticament estimulant i que, al mateix temps, millori a la pràctica l’aprofitament dels recursos de cada producció, ha donat com a fruit una gran quantitat d’espectacles de factura molt personal, detallada, que busquen una rotunditat i que han rebut un ampli reconeixement tant de públic com de la crítica.
I gràcies a poder fer allò que ha desitjat, i gràcies a un públic cada vegada més creixent i més fidel – organitzat en una Associació d’amics: l’#AsSocPerla –, La Perla 29 continua a la recerca d’una veu singular i honesta, una manera personal de fer teatre i un diàleg constant amb la ciutat. Continua treballant per un teatre d’ofici i necessari, un teatre alegre, fresc, esperançat i sobretot, esperançador.
Un teatre rigorós i en llibertat.

Ens disposarem a veure doncs una bona mostra del teatre català a través de l’experiència d’un dels protagonistes de la producció teatral del país.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies