Close

19 maig, 2022

ASSEMBLEA GENERAL

Benvolguts i benvolgudes,

El passat dilluns dia 16 vam celebrar l’Assemblea General Ordinària, tal com estava previst, amb l’assistència de 36 socis i sòcies.

Després d’aprovar l’acta de la sessió anterior i la memòria de les activitats de l’any 2021, el tresorer va presentar la liquidació de l’any passat i el pressupost per l’any actual que també es van aprovar per unanimitat.

La Junta va presentar la proposta d’augmentar la quota anual 5 euros, és a dir: la quota individual de 30 a 35€ i la conjunta de 45 a 50€. (Fa més de 10 anys que no s’augmentava). L’assemblea ho va aprovar també por unanimitat.

També la Junta va proposar afegir al Reglament de Règim Intern el següent apartat:

1-Es crea la categoria de soci/sòcia de mèrit.

2-Seran socis/sòcies de mèrit les persones que portin 30 anys ininterromputs com a socis/sòcies de l’entitat.

3-A proposta de la Junta Directiva, l’Assemblea Anual aprovarà el nomenament dels socis/sòcies de mèrit.

4-Els socis/sòcies que adquireixin aquest nomenament quedaran exempts, a partir de l’any següent, del pagament de la quota anual, sense perdre cap dret.

El punt va ser aprovat per unanimitat.

Tot seguit es va proposar el nomenament de  4 sòcies de mèrit que compleixen aquest requisit.

Finalment es va presentar la resta de programa de l’any 2022.

El President va recordar que l’any passat l’Aula va fer 30 anys i no ho va poder celebrar degut a la COVID. Per tant la Junta està preparant un seguit d’actes per al trimestre octubre-desembre que inclourà un Dinar Commemoratiu i un acte de Fi de Curs especial, que es celebrarà a l’Auditori Eduard Toldrà, on es farà entrega dels diplomes dels 15 i 25 anys, així com els de soci/a de mèrit. L’acte el clourà un concert del Cor Isquione

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies