FESTA LITERÀRIA DEL 22 d\’ABRIL

Festa literària.

 El passat divendres vam celebrar el lliurament de  premis del onzè  concurs de Relats Breus de L’Aula. Repreníem la vetllada ja que des de feia dos anys no podíem celebrar aquesta Festa. Aquest any el vam celebrar a la sala d’actes de l’UPC  espai habitual de les nostres activitats ja que el Museu Balaguer està en obres

L’acte es va iniciar i tancar amb l’actuació  del Cor Modern de Grau Professional de L’Escola i Conservatori Mestre Montserrat, dirigits per la Mònica Barberà. És d’agrair aquesta col·laboració de l’Escola que des de fa temps col·laboren amb nosaltres en algunes dates assenyalades i que dona més brillantor a aquest acte. El grup ens van oferir quatre peces del seu repertori habitual.

Cal agrair també a Llorens Llibres la seva aportació en forma de llibres per premiar els accèssits.

Després els membres del jurat Mercè Foradada i Joan Martorell van fer diversos comentaris sobre els treballs presentats coincidint en la qualitat dels mateixos i van  esperonar als participants en seguir treballant per fiançar la seva capacita literària. Així mateix es van fer crides a augmentar la participació en la propera convocatòria que serà ja la dotzena.

L’acta del Jurat diu :

Reunit el jurat del 11è Concurs de Relats Breus 2022, organitzat per l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran, el qual ha estat format per la Sra. Rosanna Lluch, la Sra. Mercè Foradada, el Sr.Joan Martorell i el Sr.Albert Sanabra , aquest darrer en qualitat de secretari sense vot,  ha decidit atorgar vista la qualitat dels treballs un ACCÈSSIT per a cada categoria:

Categoria soci/a : al treball LA CASA i L’HORTET presentat amb el pseudònim ABRIL i que resulta ser de la sòcia Dolors Juan Hill

Categoria no soci/a : al treball EN EL COS EQUIVOCAT presentat sota el pseudònim ARTEMISA i que resulta ser de la Sra Carme Garcia Gallego.

Tanmateix el jurat ha decidit atorgar el PRIMER PREMI:

Categoria soci/a: al treball “UNA HISTORIA D’AVUI”, presentat sota el pseudònim “ARESTA” i que resulta ser el soci Jaume Freire Lopez.

Categoria no soci/a: al treball “MIRALL AL PARC”, presentat sota el pseudònim “MANEL MIRALPEIX” i que resulta ser el Sr Josep Mª Ràfols Cabrisses.

Vilanova i la Geltrú, 5 d’abril del 2022

Acabada la vetllada literària vam prendre una copa de cava  celebrant la diada  de Sant Jordi i pel retorn del nostre Concurs de Relats Breus.

\"\"  \"\"  \"\"  \"\"  \"\"  \"\"\"\"