Close

11 desembre, 2021

ACTE FI DE TRIMESTRE, 17 DE DESEMBRE

Acabem el primer trimestre

Aquest proper divendres  17 de desembre celebrarem la darrera sessió de les activitats de l’Aula d’aquest trimestre i d’aquest any.

Prèviament a la  lectura de poemes  lliurarem  als socis i sòcies que compleixen vint-i-cinc i quinze anys de continuïtat a l’aula un diploma de reconeixement i d’agraïment a aquesta constància. Enguany lliurarem també els de l’any passat que per motius coneguts no es varen poder donar :

De vint i cinc anysDolors Juan Hill i Magdalena Rodo i Piñol.

I de  quinze anys d’activitat a l’aula: Montserrat Socias i Tous, Rosa Ma Pujol i Piñol, Sebastià Serra i Navarro, Ma Teresa Bonilla i Garcia, Ricard Sabaté i Mateu, Enriqueta Olivar i Nadal, Cecilia Rossell i Pujol, Jordi Tubau i Rovira, Ma Victòria Soler Raventós, Anna Carreras i Picas, Ramon Borrell i Ventosa, Ma Rosa Franco i Ortin, Teresa Vives i Solé, Carme Crous i Baquès, Trinitat Marin i Guasch, Francesc Soler i Casañas, Ramona Gallart Nadal, Jordi Cortada Aparicio, Jaume Freire López, Ma Pilar Gonzalez Sanchez, Ma Teresa Andreu Sanmartí, Càmelia Ferrer i Garriga,  Ma Blanca Munté Foguet, Ana Ma de Jorge Barrio, Ma Carme Brichfeus Suau i Rosa Bruin Larrea.

A totes elles i ells , felicitats i gràcies per haver contribuït a la permanència i creixement de l’Aula.

Hi haurà així mateix la lectura de poemes nadalencs  per part de fills i filles d’alguns dels nostres associats i comptarem amb la presència del  QUARTET DE SAXÒFONS DE L’ECMM  format per

 

SIRA BORRELL: SAXO SOPRANO

DAVID LÓPEZ: SAXÒFON ALT

NIL SÁNCHEZ: SAXÒFON TENOR

ORIOL GUASCH: SAXO BARÍTON

 

Que interpretaran

THE SWAN (C. Saint Saens)

THE ENTERTAINER (Scott Joplin)

WHISPER NOT (Wendell Hobbs)

LIBERTANGO (Piazzola)

 

Lamentablement no podrem fer la copeta i menjar una mica de torró. Les circumstàncies i la prudència ens aconsellen posposar-ho.

Ens veiem el dia 17 doncs a les 7 de la tarda a l’UPC,

i …..Bones Festes i bon any.

Ens retrobem, el dia 14 de gener

 

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies