Close

21 setembre, 2020

COMUNICAT nº 5 – 22 de setembre

AULA D’EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA DE GENT GRAN

 

Benvolguts socis i benvolgudes sòcies,

Amb la finalització de l’estiu toca posar fil a l’agulla per al proper curs. Esperem i confiem que hàgiu passat un bon estiu , que hàgiu gaudit en allò possible  d’aquestes vacances llargues, massa llargues, i per tant estigueu  amb ànims renovats i amb força energia.

D’ençà del juny han anat passant coses i la situació de la pandèmia i les mesures han anat variant  i evolucionant en funció de la situació sanitària.

La voluntat de la junta era reprendre,amb totes les mesures que calguessin  per la situació que vivim, les activitats presencials , almenys les conferències. Les sortides i activitats culturals de moment les deixàvem de cara al proper trimestre, si fos possible.

Així doncs la nostra proposta era començar i ja havíem fet una certa programació, però abans de concretar hem fet diverses consultes a organismes sanitaris i al mateix Ajuntament per complir escrupolosament les recomanacions de Sanitat pel que fa a mesures de protecció personal,  aforament possible i  al temps limitat de l’activitat.

D’aquestes consultes es desprèn que hi ha moltes dificultats per poder reiniciar el curs i per tant cal rendir-se  a la realitat, perquè més enllà dels desitjos de reprendre l’activitat hi ha la prudència que aconsella no començar encara.

Per tant, seguirem treballant per veure si és possible recomençar el mes de gener , supeditada però la decisió, al moment sanitari en què ens trobem llavors.

Amb aquests condicionants hem previst:

  • A partir del dilluns 19 d’octubre, obertura de la secretaria de 5 a 7 de la tarda, cada dilluns fins el 14 de desembre (el 7 de desembre farem pont).
  • Suspensió del taller de lectura i els assaigs de la coral.
  • Les passejades i caminades es van fent . Connecteu amb els responsables, si voleu anar-hi.

A mitjans del mes de desembre us farem saber noves noticies, comptant en retrobar-nos personalment al gener. També podeu seguir noves noticies a la nostra web : www.aulavilanova.cat

Mentre, rebeu una cordial salutació i sobretot  cuidem-nos…

La Junta.

Vilanova i la Geltrú, 22 de setembre de 2020.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies