Close

11 març, 2019

DIA DE LA DONA

Hi Havia una vegada… DONES. Contes als Museus de Vilanova

Contes als Museus de Vilanova i la Geltrú

El dia #16Març a les 11:30h Veniu al Masia d’en Cabanyes a escoltar contes i històries de dones, donetes i donasses, escriptores i poetesses. Contes i altres narracions diferents, no sexistes i feministes: princeses avorrides de ser roses, princeses amb empremta, prínceps ventafocs i nenes que volen alt. Compartirem les narracions de la mà de Rosa Mª Nogué, que ens explicarà “el Regal” que ella mateix ha escrit. De la Teresa Costa-Gramunt, Poemes i històries d’Emliy Dickinson, i de Rosa Soler Vendrell amb les narracions “Les nenes seran el que vulguin ser “ i “Hi ha alguna cosa mes avorrida que una princesa rosa ?” de Raquel Diaz . I després, al jardí del #CIRMAC hem preparat un recull de contes il•lustrats no sexistes i feministes per poder compartir en família.

Col.labora: Caves Jaume Serra amb aportació de refrescs per a la mainada / Activitat gratuïta

Consell Comarcal del Garraf VilanovaTurisme culturacat.com Museus del Penedès victorbalaguer.es PHOTOGRAPHY Museu Víctor Balaguer Museu del Ferrocarril de Catalunya Museu Romàntic Can Papiol Espai Far de Vilanova i la GeltrúBiblioteca-Museu Víctor Balaguer#diainternacionaldeladona #8març #contesnosexistes #xarxamuseuslocals#dones #Cocochanel #Fridakahlo #Emilydikinson #feminisme

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies