Close

7 abril, 2018

PRESENTACIÓ LLIBRE LLUÍS FOIX – FOMENT VILANOVÍ – 8 d’abril (diumenge)

FOMENT VILANOVI
PRESENTACIÓ DEL LLIBRE
El que la terra m’ha donat
Columna Edicions
de
Lluís Foix
Diumenge 8 d’abril, a les 12 h.
Amb les intervencions de
Francesc X. Puig Rovira,
Sixte Moral Reixach
i de l’autor
Lluís Foix i Carnicé. Nascut a Rocafort de Vallbona, 1943, és un periodista especialitzat en política internacional. Llicenciat en Periodisme i en Dret, va ser subdirector, director i director adjunt de La Vanguardia, en diverses etapes, des del 1982 al 2001. El 30 de juny de 1983, sent director, es publicà el darrer exemplar de La Vanguardia amb la tipografia en plom. Abans fou corresponsal d’aquest diari a Londres (1974-1980) i a Washington DC (1981-1982). Ha cobert moltes guerres, cimeres, eleccions i conflictes, dels quals ha enviat cròniques des de vuitanta-quatre països. Actualment és columnista habitual de La Vanguardia i d’altres periòdics i revistes; també és tertulià habitual a diversos mitjans de comunicació.
El 2013 publicà el llibre La marinada sempre arriba (Columna Edicions) , sobre les vivències d’infantesa i adolescència, a la seva terra nadiua de la vall del Corb. El 2016, publicà Aquella porta giratòria (Edicions Destino), sobre records i relats dels seus anys llargs de dedicació professional a La Vanguardia; el llibre fou guardonat amb el Premi Josep Pla 2016.
El 2018, El que la terra m’ha donat (Columna Edicions) és un llibre de reflexions i records, que parteix especialment d’observacions i evocacions de la naturalesa, principalment de la terra on va néixer, amb nombroses referències a ciutats i territoris on ha viscut durant la seva carrera com a corresponsal de premsa, i a personatges que ha conegut o a autors de textos que ha llegit.
Vilanova i la Geltrú, 2018

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies