Close

19 desembre, 2017

POEMES I CANÇONS

Poemes i cançons

 

Com ja s’ha fet tradició,  la darrera sessió del trimestre consisteix amb una cantada de Nadales i el recital de poemes vinculats també al Nadal.

Enguany el tema central de la cantada i dels poemes va ser “l’Infant Jesús”.

Així sota la direcció de la Maria Cinta Roset la coral La Veu de l’Aula va interpretar cançons clàssiques de Nadal totes elles conegudes i habituals en els concerts i en les cantades populars així vam poder escoltar  – i cantar-ne algues- el Fum, fum, fum , o el Noi de la Mare o les més clàssiques com la cançó de Bressol o Joia en el Món…

Les cançons ens van anar combinant am la lectura de poemes des del més clàssics de  Josep Carner , J. Foix i Josep Maria de Sagarra com, Balada de Nadal per a cantar-la els pirates de la mar, Ho sap tothom i és Profecia o el Poema de Nadal. A destacar el poema de Ramon Llull i els versos sentits i profunds de Mossèn  Ricard Cabre del que es van llegir Nadal , Sobre l’Arboç una Estrella i Que saltin de goig les muntanyes.

La vetllada va ser molt interessant i emotiva. La coral ens va oferir una magnífica actuació i els i les rapsodes van posar tot el sentiment en la declamació dels poemes.

Vam acabar brindant i menjant algun trosset de torró.

I el més important ens vam desitjar bones festes carregades de salut, pau , felicitat i sobretot el desig d’un 2018 molt  millor.

 

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies