Close

7 novembre, 2017

PROPERA CONFERÈNCIA DIA 10 DE NOVEMBRE 2017

De pensions i el seu futur

 

Ens apujaran les pensions de manera raonable?

Cobraran les pensions els nostres fills i filles? I els nostres nets i les nostres netes?

El debat de les pensions és llarg, cansat i a voltes avorrit.

Però també del tot necessari. Perquè les pensions són una bona part dels ingressos d’un sector ampli de la  població del país.

La crisi ha posat damunt la taula la feblesa del sistema de pensions i cal cercar el mecanisme que faci possible no sols la seva perdurabilitat sinó la millora substancial de les pensions que avui perceben les persones jubilades.

En el marc del Congrés de Diputats hi ha la comissió del Pacte de Toledo que debat sobre el sistema de pensions i la seva sostenibilitat al llarg del temps. “Es denomina Pacte de Toledo a l’aprovació pel ple del Congrés de Diputats , durant la sessió del 6 d’abril de 1995, del document prèviament aprovat per la Comissió de Pressupostos el dia 30 de març de 1995, referent a l’anàlisi dels problemes estructurals del sistema de seguretat social i de les principals reformes que s’hauran d’escometre”.

Una de les persones destacades en la formulació del Pacte de Toledo i del seguiment parlamentari de les pensions és el vilanoví  Carles Campuzano, el ponent de la conferència d’avui. Carles Campuzano i Canadès és un polític català. Llicenciat en dret, ha estat membre del Consell Nacional de CDC des de 1985 i fundador de la FNEC i d’Estudiants Nacionalistes. Ha estat Regidor de l’ajuntament de  Vilanova i Diputat al Congrés des de l ‘any 1996.

Coneixedor del tema ben segur que la seva xerrada:  Reptes del present i el futur de les pensions serà d’enorme interès per conèixer de quin mal patirà el sistema públic de pensions.

Com sempre la xerrada serà a les 7 del vespre a la Sala d’Actes de l’UPC:

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies