Close

13 juny, 2017

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 2017

 

Assemblea General

 Tal i com estava anunciat es va celebrar el dia 12 de juny,  a les 7 de la tarda, l’Assemblea general ordinària corresponent a l’any 2017.

Van assistir-hi 45 socis i sòcies i hi va haver 15 delegacions de vot.

Després de l’aprovació de l’acta anterior es va passar  la presentació de la memòria de la que caldria destacar, i així es va posar en evidència, la necessitat de garantir el manteniment i l’augment dels socis de l’Aula. També la necessitat de repensar els “seminaris” i dels grups de treballs que es van crear però que no han tingut massa participació.

Després d’analitzar les activitats realitzades, valorades positivament, es va fer un recordatori als socis i sòcies que han mort al llarg del curs. I especialment a aquells que van exercir un paper en la fundació de l’Aula, el millor record i homenatge és  mantenir un bon nivell de qualitat en les activitats.

Es va tractar de les Relacions institucionals .Es va informar que mantenim una bona sintonia amb les entitats que tenen algun espai compartit: AFOPA, UPC, Ajuntament i El Consell Comarcal amb un conveni que fixa noves possibilitats.

Finalment es va fer un agraïment a les persones associades  que fan possibles les activats:

Sortides el Sr. Gonçal Guardiola. Passejades la Sra. Dolors Font. Club de lectura la Sra. Dolors Juan i les classes de català el Sr Alfred Castells així com la col·laboració  en la direcció de la Coral de la Sra.  Maria Cinta Roset.

Es va aprovar també la liquidació  de comptes de l’any passat i el pressupost pel 2017 i es va nomenar censors de comptes per l’any 2017:  el Sr. Ramon Borrell i la Sra. Mercè Ventosa.

El tresorer Sr. Albert Sanabra va fer una detallada exposició de les noves obligacions fiscals de l’Aula.

L’assemblea així mateix va ratificar el nomenaments de la Sra. Rosa Ibern com a sotssecretària i el Sr. Miquel Gonzàlez com a vocal.

Enguany calia renovar els càrrecs de President / de Vicepresident / i de Secretari/a. Només es va presentar una candidatura  que va obtenir el suport de l’Assemblea. Els escollits són Maite Duran Secretària, Mercè Foradada Vicepresidenta i Sixte Moral President.

Es va ratificar així mateix l’adhesió de l’Aula al Pacte Nacional Pel referèndum.

Com a línies  de treball de cara al curs vinent es van fixar quatre prioritats:

  • Manteniment i qualificació permanent de les activitats
  • Impulsar els grups de treball
  • Relectura dels Estatuts i el Reglament de Règim Intern per actualitzar-los
  • Campanya forta per aconseguir nous socis. Imprescindible.

I amb els precs i preguntes, on es va fer una repàs a la pàgina Web, es va finalitzar l’Assemblea General ordinària de l’any 2017.

 

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies