Close

9 maig, 2017

PROPER DIVENDRES, DIA 14, SESSIÓ POÈTICA

Divendres sessió poètica.

 

Aquest divendres tenim una sessió poètica a càrrec de les poetesses Dolors Juan i Magda Altabella  com sempre a  les 7 de la tarda a la Sala d’Actes de la UPC.

Les poetesses Dolors Juan i Magda Altabella faran un repàs de poesia escrita per dones amb el títol de Veus de dones . Poesia, ens delectaran amb la lectura i declamació de versos de les principals poetesses del país.

Tant Dolors Juan com Magda Altabella han participat i participen activament en sessions poètiques  llegint els seus propis versos o bé com és el cas de divendres, fent una antologia poètica d’altres dones que han escrit poesia.

Donada la seva trajectòria i el seu saber fer, ben segur que serà una sessió carregada de sentiments, bellesa i poesia.

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies