Close

21 març, 2017

PROPERA CONFERÈNCIA 24 DE MARÇ 2017

La Vegueria del Penedès

Ara farà un mes i escaig el Parlament de  Catalunya esmenava la Llei de Vegueries i incorporava la setena Vegueria, el Penedès. Aquesta inclusió acaba amb una llarga reivindicació en el temps.

El Penedès es constitueix en un territori que inclourà el Garraf, L’Alt i el Baix Penedès i una part de l’Anoia.

Ben segur que aquesta nova divisió territorial pot esdevenir una gran oportunitat pels territoris que la conformen amb noves possibilitats de relació i de  projecció de les seves potencialitats  al país.

Aquets divendres aprofundirem en aquets aspectes amb la conferència  “ La contribució del Garraf a la Vegueria del Penedès” a càrrec de Glòria Garcia, presidenta del Consell Comarcal del Garraf . L’Acte com és habitual a les 7 de la tarda i a la sala d’actes de l’UPC.

La Glòria Garcia és Presidenta del Consell Comarcal i tinenta d’alcalde de l’ajuntament de  Vilanova i la Geltrú. Llicenciada en dret ha treballat en l’àmbit del dret mercantil i tributari. Va treballar a la Mancomunitat del Penedès- Garraf en el Servei d’Iniciatives Econòmiques.

Coneixerem doncs les noves possibilitats que s’albiren i també com pot ser la contribució del Garraf a aquesta nova administració.

 

 

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies