Close

13 març, 2017

PROPERA CONFERÈNCIA 17 DE MARÇ 2017

El missatge del Papa Francesc aquí.

Aquest divendres el conferenciant serà  Mossèn Pere Milà i Vidal, que ens parlarà sobre “L’església del Papa Francesc a Vilanova”. Com sempre la conferència serà a les 7 de la tarda a la sala d’actes de la UPC.

Ara fa quatre anys i per sorpresa  Jorge Mario Bergoglio va ser escollit el  266è Papa de l’ Església Catòlica. Va ser  el primer no europeu des de la mort del Papa Gregori  i  el primer castellanoparlant. Va resultar elegit el  (13 de març del 2013 ), després de la renúncia al càrrec de  Benet XVI, pels cardenals que van votar en el conclave. És el primer pontífex procedent del continent americà. Anteriorment, i després de la mort del papa Joan Pau II , havia estat considerat un dels candidats a Summe Pontífex, moment en què va ser escollit Benet XVI. Exercia d’ arquebisbe de Buenos Aires des del 1998, i fou ordenat cardenal el  2001.

La seva l’elecció va causar un certa sorpresa.

El Papa Francesc ha promogut canvis d’estil prou interessant i notables a l’Església , canvis que la majoria dels catòlics veuen amb interès i expectació malgrat s’hagi d’enfrontar una oposició interna també forta.

Humilitat, senzillesa, compressió, diàleg, justícia social,  són conceptes que el Papa Francesc utilitza i practica habitualment.

Mossèn Pere Milà i Vidal vicari episcopal del Penedès-Anoia-Garraf  i rector de les parròquies de Vilanova i de la Geltrú ens comentarà els missatge del Papa Francesc i com aquests missatges renovadors poden aplicar-se  a les parròquies i a l’església que està més propera a les persones.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies