Close

3 novembre, 2016

VI i MÚSICA PER DIVENDRES

Bon vi, bona música i bona companyia.

Això és del que podrem gaudir el divendres a les 7 de la tarda amb la conferència de David Puertas “Gran reserva de l’òpera: vi i música”

David Puertas és músic i estudiós de la música amb una llarga trajectòria.

El seu currículum és envejable: David Puertas Esteve nascut a l’any 1969 a Barcelona és també, a més de músic, periodista.

Ha fet de professor de música de l’ Institut Can Puig de Sant Pere de Ribes. Ha impartit cursos a la Universitat Pompeu Fabra, a la Ramon Llull, a la Universitat de Barcelona i a diferents escoles de música i conservatoris de Catalunya. Ha estat responsable de documentació musical de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) i productor/conductor del programa “Fes ta Festa” de Ràdio 4, feina per la que va rebre el Premi Sant Jordi al millor programa en català.

Col·labora habitualment amb institucions com l’OBC, Ibercàmera, el Festival Internacional Pau Casals del Vendrell, la Fundació Camerata XXI, la Banda Municipal de Barcelona, el Palau de la Música Catalana, l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra o l’Orquestra de Cambra de Granollers, tant ens els programes simfònics i de cambra com en els seus projectes educatius i divulgatius.

És Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i Professor de Flabiol pel Conservatori Superior del Liceu de Barcelona.

Com a intèrpret (flabiol i flauta travessera) ha format part de diverses agrupacions –entre les que destaquen l’OBC, la Cobla Mediterrània i el conjunt de música minimalista Air Ensemble– amb les que ha enregistrat més de 40 discs.

Com a compositor ha guanyat diversos concursos, com el Premi Pallars (1992), el Premi Mollet (1994) o el Premi Dalí i Gala (1999), i ha rebut encàrrecs com el de l’Ajuntament de Barcelona per la presentació del Fòrum de les Cultures 2004, o el de Catalunya Ràdio en motiu del 10è aniversari de l’emissora.

Fa poc ha publicat el seu darrer llibre 100 coses que has de saber de l’òpera a l’editorial Cossetània.

El podrem escoltar i gaudir de la combinació entre la música i el vi.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies