Close

24 setembre, 2016

EP !, COMENÇA EL CURS

Benvolguts socis i benvolgudes sòcies.
Un any més ens disposem a començar el Curs de l’Aula.
Iniciem doncs un nou temps d’activitat en què, com sempre, procurarem que la programació prevista sigui del vostre grat i que hi pugueu participar activament.
L’acte inaugural serà el dia 7 d’octubre i, un cop més, dissortadament, ens haurem de desplaçar, ja que la Sala d’Actes de la UPC estava compromesa anteriorment.
Inaugurarem el curs, doncs, a l’Espai Neàpolis, a les 7h de la tarda, amb la conferència de l’Andreu Català Mallofré: Estratègia Europea per a l’envelliment actiu i saludable: Impacte en la salut i el benestar
Voldríem, a més, comentar-vos algunes novetats perquè les tingueu en compte:
1.-Llibre dels 25 anys. Com sabeu, al final de curs vam publicar un llibre recordatori de la tasca de l`Aula al llarg dels 25 anys de la seva presència activa. Aquells socis o sòcies que encara no l’hàgiu recollit ho podeu fer a la nostra secretaria dins del seu horari habitual.
2.- Classes de Català. Tal i com es va manifestar a la darrera assemblea, l’Antoni Colldeforns, després d’una valuosa aportació com a professor de les classes de català, va decidir retirar-se. Li agraïm la feina feta. Enguany, doncs, tindrem un nou professor als cursos de català: l’Alfred Castells i Urgellès. L’Alfred Castells, mestre de professió, ha treballat en el camp de la normalització lingüística i en la seva programació, des de fa molt anys. Li agraïm, també, que hagi acceptat el repte d’assumir els cursos i li donem la benvinguda.
3.- Seminari. Enguany, en lloc de seminaris assagem la fórmula de cursos monogràfics que s’impartiran al llarg del curs. Per començar havíem pesant de fer un curs d’Introducció a la Història de Vilanova i la Geltrú, a càrrec de l’Anna Lleó que ja ens va fer una sessió al voltant de la Vilanova d’Abans.
Farem tres sessions a cada trimestre. Les primeres sessions seran dijous, els dies 3, 10 i 24 de novembre, des de les 6h fins a 2/4 de 8h de la tarda a l’Aula Master de la UPC.
Pel segon i tercer trimestre ja concretarem els dies.
Us animen a participar-hi activament, ja que promet ser força interessant.
4.- Dia de la Gent Gran. El proper dia 4 d’octubre se celebrarà el dia de la Gent Gran. Com cada any estarem representats a la Mostra d’Entitats que es fa a la Plaça Ricard. Qui vulgui compartir una estona al nostre espai, serà molt benvingut. També us volem comunicar que la Coral La Veu de l’Aula actuarà en el decurs del programa d’activitats que hi ha previst.
5.- Incorporacions a la Junta. Després que a l’Assemblea no es presentés ningú per substituir els vocals que plegaven, i fent ús del que es contempla als estatuts de l’entitat, hem demanat a la senyora Rosa Ibern i al senyor Miquel González, que ens donessin un cop de mà i s’incorporessin a la junta. Han acceptat i per tant, a partir d’ara, en formaran part, amb la estatutària ratificació en l’assemblea propera.
Sense res més, us emplacem a l’inici de curs, el proper dia 7 d’octubre, on ens plaurà poder-vos saludar personalment.
Bon curs 2016- 2017.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies