Close

20 juny, 2016

CONFERÈNCIA MUNTSA LAMÚA I CASSOU – Dia 17 de juny de 2016

La presidenta d’AFOPA, la Sra. Muntsa Lamúa,va dictar la darrera lliçó de l’Aula: “Panoràmica de les Aules a Catalunya”. En la seva conferència va fer una dissecció acurada de la situació de les Aules a Catalunya en l’actualitat. I en aquest sentit va manifestar que les “Aules estan bé de salut ara”. No obstant però aquesta afirmació va llençar una crida a seguir treballant i sobretot a seguir renovant les aules per mantenir la seva capacitat actual de generar la nombrosa activitat que s’està fent en aquest moments.

Més enllà de les dades del nombre d’Aules i el nombre d’associats a AFOPA, per damunt dels 17.000, hi ha una activitat àmplia, diversa i sempre de gran qualitat i pensada amb el doble objectiu: oferir formació a aquelles persones que en el seu moment no la van poder tenir i per altra banda per aprofundir encara més en els coneixements que podem tenir.

Muntsa Lamúa va encoratjar als socis –ella parla sempre d‘alumnat- a empènyer a les juntes i motivar-les per seguir treballant per ampliar el radi d’acció de les Aules i per seguir millorant en allò possible les programacions i l’ activitat que en general fa l’Aula.

Final de curs i ja a esperar l’octubre per tornar a començar.

Bon estiu i bones vacances!

DSC06615 (2)DSC06617 (2)DSC06622 (2)DSC06623 (2)

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies