Close

29 maig, 2016

SORTIDA A LA BRETANYA (del 30 de maig al 4 de juny)

Aquesta setmana una vintena llarga de socis i socies han marxat a la Bretanya francesa. Que tingueu bon temps i tot vagi molt bé !

Aquí us deixem el programa

DIA 30.- VILANOVA I LA GELTRÚ – BURDEOS

Sortida a l’hora indicada. Breus parades en ruta. DINAR EN RUTA. Arribada a l’hotel. SOPAR I ALLOTJAMENT.

DIA 31.- NANTES – RENNES

ESMORZAR. Excursió INCLOSA a Nantes, capital històrica dels Ducs de Bretanya i interessant ciutat d’art, gran centre industrial i ciutat universitària. Destaquen el Castell dels Ducs de Bretanya, típic castell medieval i la Catedral dedicada a Sant Pere i Sant Pau. Excursió INCLOSA a Rennes, l’actual capital de Bretanya i important centre artístic i històric. En Rennes destaca el seu casc vell, on trobarem cases del segle XVI, amb façanes d’entramat de fusta. Altres atraccions arquitectòniques són: la Catedral Saint Pierre d’estil barroc, i la capella renaixentista Saint Yves. Rennes té la particularitat de tenir dues places majors del segle XVIII: la Plaça de l’Ajuntament, on es troba també l’Òpera de Rennes, i la Plaça del Parlament de Bretanya, que va marcar profundament la història de la ciutat. Arribada a l’hotel. SOPAR I ALLOTJAMENT. DINAR EN RUTA INCLÒS.

DIA 1.-CARNAC – AURAY – VANNES

ESMORZAR. Excursió INCLOSA a Carnac, mundialment coneguda pels seus alineaments megalítics que constitueixen el monument prehistòric més extens del món i l’Església de Sant Corneli. Excursió INCLOSA a Auray on destaca una bonica cartoixa que alberga a Sainte Anne, patrona dels bretons. La part antiga conserva el port medieval de Sant Goustan i un pont de pedra que creua la rivière d’Auray. Per últim ens aturarem a Vannes, on el monument més representatiu és la Catedral de Sant Pere, situada sobre el turó de Mené, dominant la ciutat emmurallada. Classificada com Monument Històric, hi ha en el seu interior la tomba de Sant Vicente Ferrer. Retorn a l’hotel. SOPAR I ALLOTJAMENT. DINAR EN RUTA INCLÒS.

DIA 2.- DINAN – SAINT MALO – MONT SAINT MICHEL

ESMORZAR. Excursió INCLOSA a Dinan, ciutat medieval. Els principals atractius són l’arquitectura bretona i la seva muralla. Temps lliure per gaudir de la ciutat. Continuarem el nostre recorregut fins a Saint Malo, coneguda com la ciutat corsària. La seva antiga ciutadella compta amb una muralla de més de 2 km de llarg i al seu interior podrem seguir les petjades deixades per mariners i corsaris. Excursió INCLOSA a Mont Saint Michel, un dels monuments més visitats a França. Entrada inclosa i visita guiada. És una petita illa unida al continent per una carretera on s’aixeca una ciutadella medieval amb una impressionant abadia d’estil romànic i gòtic, on sembla que s’hagi aturat el temps. Retorn a l’hotel. SOPAR I ALLOTJAMENT. DINAR EN RUTA INCLÒS.

DIA 3.- LA ROCHELLE – BURDEOS

ESMORZAR. Excursió INCLOSA a la Rochelle, on destaquen el Port Vell de la Rochelle construït per Leonor d’Aquitània, La Ciutat Vella, L’Ajuntament i el Mercat. Excursió INCLOSA a Bordeus on es pot gaudir de la Plaça de la Borsa, la Catedral de Sant Andreu, el monument als Girondins, el Parlament, etc. Continuació del viatge fins a Bordeus. Arribada a l’hotel. SOPAR I ALLOTJAMENT. DINAR EN RUTA INCLÒS.

DIA 4.- BURDEOS – VILANOVA I LA GELTRÚ

ESMORZAR. Sortida a primera hora cap a Vilanova i la Geltrú. Breus parades en ruta. DINAR EN RUTA. Arribada.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies