Close

18 maig, 2016

ANEM DE MUSEU

Aquest divendres farem un recorregut per la vida i el museu de Santiago Rusiñol de la mà de Vinyet Panyella.
Rusiñol és un dels personatges més peculiars de la història cultural del País.
Aquest viatge el farem com hem dit acompanyats per la Vinyet Panyella , que amb al xerrada “El Museu d’en Rusiñol” ens il·lustrarà amb els seus amplis coneixements sobre l’artista i la seva obra.
Vinyet Panyella escriptora, poeta, llicenciada en Filologia Catalan, i actualment directora del Consorci de Museus de Sitges on està fent una excel·lent feina de transformació i dinamització dels museus de la vila. Ha comissariat diverses exposicions i recentment els esdeveniments del l’any Casas
Santiago Rusiñol va ser un artista inquiet que va viatjar molt buscant els seus espais i inspiració, a Sitges va viure a la casa que avui és el museu del Cau Ferrat que es defineix com : El Museu del Cau Ferrat va ser fundat el 1893 per l’artista Santiago Rusiñol (1861-1931) com a casa-taller i convertit en museu públic el 1933, conservant l’esperit artístic que li atorgà el seu fundador. La casa conté una nombrosa col·lecció pictòrica i, també, conte part de l’obra del mateix Rusiñol.
La personalitat de la ponent és sens dubte la garantia de que la conferència tindrà un notable interès.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies