Close

10 maig, 2016

KURDISTAN, L’ESPERANÇA D’ORIENT MITJÀ

Una mirada geopolítica.

Aquests divendres a l’Aula tindrem la visió de la situació a l’Orient Mitjà a través de la conferència Kurdistan l’esperança d l’Orient Mitjà. Un recorregut per la situació sociopolítica d’aquesta part del món immersa en una guerra esfereïdora.
El conflicte l’hem conegut majoritàriament pel desastre humanitari dels refugiats però hi ha elements que tenen molta importància com el paper del Kurdistan.

Ens en parlarà el Joaquim Arrufat que està especialitzat en política internacional i ha estat en diverses ocasions a la zona en conflicte formant part de Delegacions Internacionals d’organismes polítics.
Coneixerem el poble Kurd, el seu espai físic la seva cultura i també el paper que han de jugar en el futur en una solució definitiva al conflicte de l’Orient Mitjà.

Kurdistan

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies